Glashandel Vereecken NV      

Vereecken Glas, Glashandel en Glaswerken Antwerpen

Maak kennis met onze passie voor glas.

Vereecken Glas, Glashandel en Glaswerken verzorgt de vakkundige plaatsing van glas in woningen, winkels en bedrijfspanden in Antwerpen en omstreken. Het vervangen van kozijnen neemt het bedrijf ook voor zijn rekening. Onze werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van glazen deuren, ramen en wanden. Dat kan gaan van dubbel glas tot veiligheidsglas.

Glazen maatwerk. 

Daarnaast verrichten we ook maatwerk bij onze klanten in Antwerpen en omstreken. Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kan voor figuurglas, het plaatsen van antiek glas, het maken van spiegels en schappen, glazen kastdeuren, tafelbladen in glas en nog veel meer.

Specialiteiten van Vereecken Glashandel, Glas en Glaswerken te Antwerpen en omstreken.

Vereecken NV is gespeciliseerd in dakbeglazing, glas in lood, trapleuningen, ballustrades, traptreden, vloerglas, vitrines, verandaglas Green House, dringende herstellingen, depannage na storm of inbraak, lichtstraten, koepels en polycarbonaatplaten. Wij beschikken over ons eigen atelier.

Een glasheldere keuze voor iedere klant.

Bij ons staat iedere klant centraal. Wij informeren de klant, zowel de professionele als de particuliere opdrachtgevers, zo volledig mogelijk. Daardoor bent u bij Vereecken Glas, Glashandel en Glaswerken goed op de hoogte van de gebruikte materialen en de uiteindelijke werkzaamheden. Samen met de kostprijsbepaling kan u zo een glasheldere keuze maken. Met onze transparante aanpak weet u direct waar u aan toe bent. Want een tevreden klant is voor ons goud waard.

Op zoek naar een specialist in glas in Antwerpen en omstreken? Laten we rond de tafel zitten om uw project te bespreken.

Vragen of offerte? Neem nu contact op!